facebook
info@igazgyongyhaz.hu
+36 (62) 737-510
H - P 7.30 - 16.30

Hogyan irathatom be gyermekemet?

Mennyibe kerül mindez nekem?

A szülők által fizetendő térítési díjak két részre oszthatók: a szolgáltatás díja illetve az étkezés díja. Az étkezés díja a szolgáltatás díjától függetlenül a ténylegesen megrendelt étkezések díjának összege.

Tehát pl. annak a gyemeknek aki rendszeresen délelőttönként részesül bölcsődei ellátásban (tipikusan 8 és 12 óra között) de nem igényelt ebédet, nem számoljuk fel az ebéd költségét.

Szolgáltatások

A bölcsődei ellátás keretében kétféle szolgáltatást nyújtunk: rendszeres ellátást, illetve a bölcsőde üres férőhelyein alkalmi gyermekfelügyeletet (bérletes rendszer).

Rendszeres ellátások

A rendszeres ellátás azt jelenti, hogy a gyermek bölcsődei ellátásban részesül rendszeresen: csak délelőttönként, csak délutánonként vagy pedig egész nap a nyitvatartási időn belül.

Ebben az esetben a szolgáltatás havi díját a naptári hónaptól függetlenül számítjuk. A törvényi előírásoknak megfelelően 20 munkanapot veszünk alapul a havi díj megállapításakor. (A havi díj mértéke tehát nem függ pl. attól, hogy hány munkanap van az adott hónapban, vagy hogy a gyermek hiányzott-e betegség vagy egyéb ok miatt a bölcsiből.)

A rendszeres ellátás díja a bérletes szolgáltatásnál jóval kedvezőbb napidíjat jelent, mivel a gondozási díj egy részét a bölcsőde részére folyósított állami normatíva biztosítja.

Ellátás Neve Napidíja Ft Havidíja Ft
Egész napos 2890 57790
Fél napos 2150 43000

Alkalmi Gyermekfelügyelet

Az alkalmi gyermekfelügyelet nevéből adódóan nem rendszeres, hanem időszakos felügyeletet jelent. Ekkor az előre megváltott bérlettel csak azt az időszakot fizeti ki a szülő, amikor a gyermek a bölcsődében tartózkodik.

Az ellátás díja bérlet vásárlása esetén:

Bérlet Neve Ára Ft
20 Órás 25000
40 Órás 45000
Fél napos (max. 4 óra) 4000
Egész napos (max. 8 óra) 5500

Étkezés

2020 májusától az étkezéseket magunknak biztosítjuk, az étlap az OÉTI és a módszertani útmutatás alapján készül (Ajánlás családi bölcsődéknek: 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról). A jó minőségű alapanyagokat, az évszaknak megfelelő idényzöldséget és gyümölcsöt lehetőleg helyi termelőktől, a húsféléket pedig megbízható állattartóktól szerezzük be.

Köszönjük a Tapodi Frucht Kft. felajánlásában érkező mindig friss és finom gyümölcsöket!

Étkezés Ára Ft
Reggeli 250
Tízórai 100
Ebéd 550
Uzsonna 180
Egész napos 1080
Utolsó módosítás: 2022. június 01.

Adatvédelmi irányelvek

A beiratkozással a gyermek törvényes képviselője hozzájárul az Igaz-Gyöngy-Ház Családi Bölcsődék (továbbiakban: Adatkezelő) részére vonatkozó személyes adatai kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő feltételekkel és tartalommal, valamint kijelenti, hogy ezen hozzájárulását önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tette meg.